Hotel Astoria

» Lovaglás

Lovaglás

Egy mondás szerint “Ha ember, ló és táj összeforr, szív és pata egy ritmusra dobban.” Az Astoria Szálloda és Étterem legújabb ajánlata most lehetőséget ad Önnek arra, hogy erről az állításról személyesen is meggyőződjön. Gyergyószentmiklós környékén a gyönyörű táj adott, a szállást, étkezést és a lovakat, lovas oktatást mi biztosítjuk. Az Ön feladata csupán annyi, hogy kikapcsolódjon és jól érezze magát.

Íme az ajánlatunk:

„Lovaskaland-kezdőknek és profiknak”

Ha Ön profi lovas vagy egyszerűen csak kipróbálná a lovaglást és megismerkedne ezzel a csodálatos állattal, úgy ajánlatunk Önnek szól. Szállodánkban egy teljes hetet tölthet el napi három étkezéssel és öt óra lovaglással. Az általunk szervezett 1-2 napos lovastúrákon csodálatos tájakon lovagolhat, ahol gyönyörű panorámákban lehet része. Örök barátságot köthet ezzel a nagyszerű állattal és életreszóló élményekkel gazdagodhat. Ár: 100 EUR/nap/fő.

Az ár magába foglalja 6 nap 5 ejszakára szállást háromcsillagos, kétágyas vagy franciaágyas szobában, napi háromszori étkezést éttermünkben, lovasoktatást, lehetsőséget egy-kétnapos vezetett lovastúrákra, napi maximum 5 óra lovaglást. Mi biztosítjuk a lovakat, a teljes felszerelést, a túravezetést.

Reméljük ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kedves vendégünk és már ma elküldi foglalását.

Bővebb információt itt talál:www.astoriawesternhorse.com